2018. február 21. 14:58 - DanidePeto

-6 kiló 2 hét alatt

david.jpg

Kicsit fel akartam vezetni ezt a témát, de idő hiányában marad ez a rövid helyreigazítás az eredmény taglalása előtt. Egy kedves barátom megkért, hogy segítsek már neki ledobni pár kilót, hogy nyáron megdughasson pár erkölcsös nőt a siófoki éjszakában és bátran vegye le a strandon a pólóját. Természetesen rábólintottam. Ennek a bólintásnak az eredménye az, hogy láthattok a későbbiekben bejegyzéseket róla, az életmódváltásáról, ugyanis szeretném végigkísérni az útját és dokumentálni, hogy ha hasonló cipőben jársz, akkor magadra tudj ismerni és ne félj segítséget kérni.

Ez a bejegyzés viszont NEM róla fog szólni még!

Ez a bejegyzés a Prior egyik csapattagjáról fog szólni (az inkognitó kedvéért legyen Peti). Mint említettem már, én nem állok be az önjelölt életmód meg táplálkozási tanácsadók agyfasz csoportjába, akik egy 4 napos képzés után kijelentik magukról, hogy mekkora kibaszott zsenik és szórják a megalapozatlan, szarul összeállított edzésterveket és étrendeket, meg a világmegváltó tippeket. Aztán csodálkoznak, hogy a „vendégeiknek” folyamatosan fáj a gyomra, farkas éhesek, megsérülnek, sérvet kapnak, kimerültek és még sorolhatnám a panaszokat. 

Minden embernek másra van szüksége. Nincs olyan, hogy általános. Általános étrend, általános edzésterv, általános faszság.

Szerinted miért dolgoztam ki külön programokat? Segítek!

Azért, hogy mindenkinek testre szabottan a legmegfelelőbb tervet rakjuk össze! Azt a programot/tervet, amivel EL FOGOD ÉRNI a magad elé kitűzött célt! Ha csak egy étrend kell, amivel le tudsz dobni pár kilót (vagy akár 10-20-at), vagy ha edzésterv kell, hogy a szimmetria tökéletes legyen a testeden, vagy ha komplexen mindenre szükséged van, akkor abban nyújtok segítő kezet.

Én ebben látok értelmet és abban, ha valaki képes a teljes életvitelét megváltoztatni pozitív irányba. Ha jól csinálod, akkor ezután egyszer kell idegből lefogynod, utána tartani a súlyod vagy korrigálni egy-két kilót már sokkal egyszerűbb lesz. És én ezt akarom. Megtanítani, hogy hogyan tudod elérni, hogy jól érezd magad a testedben. Vannak ezek a bődületes norbifaszságok, hogy fogadd el magad ha dagadt vagy, mert csak akkor fogsz tudni lefogyni. Meg ne próbáld elfogadni magad. Hogy lehet ilyen gyökérséget mondani? Ha elfogadod magad, minek fogynál le? Hiszen már nem zavar, nem?

Szóval: NE fogadd el magad kövérnek. Ne érezd magad komfortosan! Érezd magad igenis szarul! Mert amíg szarul érzed magad és zavar, hogy mások lekövéreznek, vagy kínosnak érzed publikus helyen enni, mert milyen gáz ha egy dagadt ember eszik (tudom az okokat, én is jártam ebben a cipőben), na addig vagyunk jók! Az biztos, hogy addig lesz motivációd. Később pedig az fog motivációt adni, hogy már látod magadon a változást és megjegyzik mások is, hogy „Azt a kurva mindenit, de jól nézel ki. Fogytál? Hogyan?”

healthy.jpg

Visszakanyarodva a kezdeti témához tehát. Alanyunk ,fantázianevén Peti.

Peti a két lánytestvérén (lassan több mint 1 éve dolgozunk együtt) látva az eredményt vette fel velünk a kapcsolatot, hogy segítsünk már ledobni pár kilót. Neki csak az étrend volt nehézsége, emellett fut és úszik is.

A megadott paraméterek alapján étkezett és vásárolt és az eredményét a kép, illetve cm-ek bizonyítják. Ez csupán két hét! Ennél többet nem is szabad fogyni ennyi idő alatt, mert kinyírod a szervezeted. Sokkal jobb érzés is így ledobni a kilókat, mint 2hét éhezéssel. Peti például azt kérdezte a 4. napon, hogy kihagyhatná-e az egyik étkezést, mert ő nem éhes. miafasz?

cm.PNG

Én nem egy mintaétrendet adok, hogy nesze, aztán ha végignyomtad, akkor csinálj, amit akarsz. Ha erre van szükséged, akkor kurvára ne is olvasd tovább ezt a bejegyzést, de még a blogot se!

Én a folyamatokban hiszek. Ez nem egy két-három hetes (vagy a nem tudom hogy hogy a picsába, de eszméletlen módon elhíresült 90 napos) diéta, ami alatt nem eszel semmit, fogysz 5 kilót és 3 nap múlva, mikor már visszaálltál az előtte folytatott szar táplálkozásra, visszahízol 15-öt.

Megtanítalak enni! Az én segítségem után is tartani fogod a súlyod és jól fogsz kinézni. Neked egy dolgod van. Akarni. Mert nem fogsz az egy hónap után sem csokit lángossal enni napi 4szer és Nesquik kakaóval öblíteni. De az is biztos, hogy nem csinálok belőled nyulat, hogy salátán kelljen élned életed végéig. Mindennek a titka az egyensúly. Én is eszek nutellát meg hamburgert. Csak nem minden nap, meg nem diéta alatt.

Peti 115 kg-ról indult és 109 kg-nál tartunk most. A célja becsúszni 100 kg alá. Teljesen reális cél, főleg, hogy még csak két hét telt el a programból.

Lássuk mi fog történni a következő két hétben! Mi figyelemmel kísérjük! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prior.blog.hu/api/trackback/id/tr3313685138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása