2018. július 31. 17:08 - DanidePeto

Fogyni akarok, de nem vagyok hajlandó egészségeset enni!

Hogymivan?

Mérhetetlenül fel tud dühíteni, amikor valaki 100+ kilósan képes azt mondani, hogy én nem vagyok hajlandó csirkét, salátát, halat, zöldséget (és úgy általában semmit, ami egészséges) enni. Ja és nem akarom elhagyni a péksütit az étrendemből. Mi a faszt akarsz akkor?

Allergiás vagy rá? Érzékeny vagy rá? Nem? Akkor meg mi az, hogy nem vagyok hajlandó megenni?

eating-777x437.jpg

Kezdjük ott, hogy azt hiszed, hogy te nem szereted az adott ételt. Honnan tudod? Ha meg se próbáltad még és a különböző csodálatos női portálokon is inkább gyorsan legörgetsz, ha meglátsz egy zöldségekről szóló cikket, akkor biztosan nem fogod tudni. Több visszajelzést is kapunk vendégektől, hogy eszükbe nem jutott volna elkészíteni az ételt úgy, ahogyan az étrendbe leírtuk. Mióta elkészítették, azóta pedig imádják.

Tisztázódjon már a fejekben végre, hogy áldozatot kell hozni az életmódváltás sikerének érdekében! Főleg ha brutálisan el vagy hízva. Mit gondolsz? Hogy majd napi 5 pizzát zabálva rádolvasom az áldást és egyszer csak lefogysz?

Ha nem vagy képes áldozatot hozni, akkor nem akarsz lefogyni. Akkor maradj olyan amilyen vagy! De ne siránkozz!

A mi életmódváltó programunk sem egy Harry Potterhez hasonló Lefogyiusz varázsszó. Egészséges étrend és mozgás. Ez a kulcs! És ne mond nekem, hogy nem tudnád egy hónapig félretenni a faszságaidat és azt enni, ami le van írva. Anno mikor még dagadt voltam, ha azt mondták volna egyek meg egy tál hernyót minden reggel, akkor megettem volna. Csak fogyjak le!

tumblr_inline_p77ywkj6ez1t3sxli_500.jpg

Vidd végig fejben, hogy mivel jár egy életmódváltás. Ha nem vagy hajlandó áldozatot hozni, akkor nem állsz készen. Ez az első! A numero uno!

Nyugodtan keress minket, ha magadra ismertél és mentálisan is felkészítünk az életmódváltásra!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prior.blog.hu/api/trackback/id/tr7614153625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása