2018. január 25. 10:18 - DanidePeto

Te feladod?

Az indulás könnyű volt. Egy darabig. Mindenkinek az, az elején, mert hajtja a motiváció, a fogyni akarás, a csajok vagy a pasik, a buli, az elismerő tekintetek a fürdőben/strandon. Na meg persze az ábrándozás, hogy mikor majd jól nézel ki akkor a csajok csak a lábad előtt esedezve kérik, hogy „dugj meg”, vagy a lányok, mikor elmerengenek, hogy megtalálja őket a szép szemű macsó, akiért minden csaj odavan, de csakis a tied. Igen, ezek kurva motiválóak pontosan addig a pontig, amikor már x napja egy gramm cukrot nem látott a szervezeted, a szénhidrátbeviteled szintén a töredékére esett, és nem telt el úgy nap, hogy valamelyik testrészedbe ne lett volna izomláz. Itt jön elő az, hogy mennyire is akarod te ezt.

Nagyon sokan elbuknak ezen a ponton. És tudod mikor? Pont akkor, amikor beugrasz gyorsan a kisboltba hazafele menet és megveszed a „szénhidrát csökkentett” biszem-baszomot (jobbik esetben, már ha van ilyen), vagy a csokit (igen, ez a rosszabbik eset), mert te azt most aztán kurvára megérdemled. Itt ráérzel ismét az ízére, hogy milyen jó is volt nem odafigyelni, szarni a világra és zabálni, meg dögleni a tv előtt.

De ezen a ponton lehet, hogy eladtál az ördögnek 10 évet az életedből, talán egy kicsi bűntudatod is van, de nem baj. Megérte. Csak, hogy itt basztad el, mert nem fogod újrakezdeni, vagy ha igen, akkor a következő hasonló esetnél megint elbuksz. Egy rohadt mókuskerék az egész. Ismerős?

Mit tehetsz, hogy átlendülj ezen a ponton?

Nekem van egy saját technikám amit „kifejlesztettem” ezekre az esetekre. Ajánlom neked is, hogy tapasztald ki, hogy mi az és építsd be az életedbe.

Nem csak az edzés, fogyás, életmódváltás alatt jöhet ez elő. Az életben rengeteg akadályba fogsz ütközni, amit ha nem vagy elég tökös és határozott, nem fogsz tudni legyőzni. Pedig a siker ott van. Pontosan a mögött az akadály mögött vár rád. És ő már kurvára vár, hidd el!

Ezért szerettem meg nagyon a sportot! Ha itt megtanulod mi az a kitartás és meghozod az áldozatokat, akkor az élet többi pontján is kitartó és sikeres leszel. Csodálkozol, mikor a teremben a rommá gyúrt csávók tele vannak pénzzel? Nem mind maffiózó, autónepper, drogdíler ám. Egyszerűen megtanulták, hogy oda kell tenni magukat, kitartónak kell lenni, amikor egyáltalán nincs hozzá kedved és erőd. Menni előre, mint a tank.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prior.blog.hu/api/trackback/id/tr7413600469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása