2018. szeptember 13. 10:33 - DanidePeto

Generációs problémák

Egyre sűrűbben találkozok azzal a jelenséggel, hogy vannak emberek, akik előadják a hű de befolyásos formát, és hogy mindenkit ismernek, aztán mikor valóban szükség lenne a kapcsolataira, hirtelen semmiben nem tud releváns infóval szolgálni.

Mi a fasznak kell előadni, hogy te vagy az atyaúristen, ha közben oltári kamu az egész?

Induljunk innen, mert ez már hatással van a személyiségre!

images.jpg

Utána jön az, hogy a legtöbb ember nem tudja tartani a határidőket. A kedvencem, amikor valaki ötödjére ad ugyan azon dolog elvégzésére határidőt magának és ötödjére sem tudja tartani. Why you do dis?

Ha nem tudod tartani, ugyan miért szopatod ezzel saját magad és a partnered is?

Hogy miért is kezdtem ezekkel? Gondold csak végig, hogy ha életmódot akarsz váltani, akkor ezek a dolgok hogyan fognak befolyásolni. Vagy éppen sikeres akarsz lenni? Így hogyan?

Jöhet még akkor a halogatás is, amit szintén nem tudok feldolgozni. Kedvencem, amikor egy elhízott ember lehetőséget kap, hogy lefogyhasson/ egészségesen élhessen. És ekkor jön, hogy még nem kezdtem el. Még gondolkodom rajta.

Min? Mi a szaron gondolkodsz? Ha egy hónap múlva kezded el, akkor nem kell majd odafigyelni az étkezésre és pizzát zabálva lefogysz? Vagy nem kell majd edzeni, csak erősen rágondolni és hirtelen csupa izom leszel 0%-os testzsírral? Vagy mégis mi?

Elmondom neked, hogy ha te is ezek közé tartozol, akkor két választásod van.

Van az „A” verzió, amikor is maradsz ugyan az a gyökér és soha nem fogsz lefogyni. Ha nem változtatsz ezen a dolgon, akkor ez lesz! Egész életedben szenvedni fogsz, havonta belevágsz valamilyen elbaszott csodadiétába, amivel lefogysz 2 kilót, majd rá két hétre a háromszorosát hízod vissza, depressziós leszel és másokat okolsz a saját balfaszságodért! Ez lesz belőled!

Vagy megerőszakolod magad és nekiállsz most a dolognak. Ez a „B” verzió és ezzel talán még elérhetsz valamit és nem fogod az egész életedet kövérként leélni, csupa önbizalomhiánnyal és betegséggel.

Miért fontos a határidő?

Mert az ember így van beprogramozva! Kell, hogy tartsa magát valamilyen határidőhöz, különben sose csinálja meg a feladatát! Így van ez az életmódváltással is. Ki kell tűzni, hogy 1 hónap múlva 8 kilóval könnyebb leszek. És ha a fene fenét eszik is véghez kell vinned!

A bennfentes része az meg csak jött, mert felbasztam magam valakin, de sajnos ez is egy általános probléma, amin ha sikeres ember akarsz lenni, akkor rohadt gyorsan változtatnod kell! Ettől nem leszel kevesebb ember, csak mindenkinek a dolgát megkönnyíted, ha nem lesz emiatt plusz konfliktus.

Amúgy jelentkezési időszak van a Lifestyle programba és 14-éig tart! Tehát Péntek éjfélig tudsz jelentkezni! Ha eldöntötted, hogy nem "A" verziós hülyegyerek leszel, hanem változtatsz és megmutatod anyának, apának, a haveroknak, Zolinak a hörcsögnek, vagy ennek a fasznak aki ezt a posztot írja, hogy többet érsz és ne becsüljön le, akkor jelentkezel!

Ez csak tőled függ! Hajrá!

Jelentkezés!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prior.blog.hu/api/trackback/id/tr4614236801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása