2018. április 26. 16:06 - DanidePeto

Új oldalak a blogon!

Aki számítógépről böngészte a blogot, annak már feltűnhetett, hogy a jobb oldali sávban előjött egy pár új menüpont.

Az oka igen egyszerű. Ahogy egyre többen lettetek, sorban kaptam a leveleket, hogy mi ez a Program, hogyan lehet jelentkezni, hogy néz ki ez meg az. Na akkor most a Programok menüpont alatt megtaláljátok az összes program részletes leírását, hogy nagyjából hogyan épül fel és hogy hogyan tudtok bekerülni a csapatba. Természetesen a részletek a csapat tagjainak (akik bekerültek vagy elkezdték valamelyik programot) lesznek kiadva.

Ide kattintva megnézheted a programok részletes leírását!

Az árak menüpont alatt egyértelműen a különböző programok árát találjátok.

Ide kattintva tudod megnézni az árainkat!

Sikeres életmódváltóink menüpont alatt van pár csapattagunk, akik betartva az utasításainkat ledobtak egy csomó felesleget vagy épp faszán megformásodtak. (és akikre nagyon büszkék vagyunk) ;)

Ide kattintva meg tudod nézni a Sikeres életmódváltóink menüpontot!

"Vendégeink eszik"-re kattintva pedig azokat a képeket látod, amiket vendégeinktől kaptunk arról, hogy hogyan készítették el a diétában (lifestyle program) szereplő ételeiket.

Ide kattintva nézelődhetsz a képek között!

Mobilról sajnos valamiért nehezen lehet elnavigálni ezekre az oldalakra. Ennek kiküszöbölése érdekében már felvettem a blog.hu-val a kapcsolatot.

instagram

facebook

A következő jelentkezési időszakot hamarosan eláruljuk Instagramon és Facebookon! Kövessétek, hogy ne késsetek le! ;)

priorprogram@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prior.blog.hu/api/trackback/id/tr6713872120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása